boekhouding salaris overige informatie contact nieuws home
Unit 4 Agresso
King
Microloon
Links
Downloads

              

                                  
Unit 4 Agresso
is een betrouwbare
leverancier
van geÔntegreerde bedrijfssoftware en internet- & security oplossingen. Unit 4 Agresso is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en kiest een marktbenadering met korte lijnen naar haar klanten. Naast de hieronder genoemde producten heeft Unit 4 Agresso op diverse segmenten toegesneden produkten.

Unit 4 Multivers Lite 
Een singel-user boekhoudpakket met debiteuren-/crediteuren bewaking, facturering en telebankieren. Perfect voor kleine dienstverlenende bedrijven.

Unit 4 Multivers 
Unit 4 Multivers is de oplossing voor middelgrote ondernemingen. De software ondersteunt inkoop en commerciŽle functies, voorraadmanagement, de Euro en andere valuta, budget, telebankieren, Intranet faciliteiten, Internet, e-mail en andere administratieve functionaliteiten. Voor vele branches bestaan er gekoppelde aan Multivers gekoppelde branche oplossingen

Websolution Via websolution op eenvoudige werkwijze een website/winkel maken met een koppeling naar Multivers.

Unit 4 Extended Unit 4 Multivers Extended is speciaal ontworpen en ontwikkeld om de efficiency van middelgrote tot grotere (handels)ondernemingen te verhogen. Het zorgt voor de juiste informatie op het juiste moment. Met Unit 4 Multivers Extended kunt u beter en sneller aan de wensen van uw klanten tegemoet komen. U reduceert uw kosten en verhoogt uw omzet.

Unit 4 Salaris
De uitgebreide modulestructuur van Unit 4 Salaris maakt het mogelijk om het pakket volledig op de behoefte van uw organisatie af te stemmen. Onze productlijn is geschikt voor zowel
bedrijven als serviceverwerkers.